Wereld Kunst Dag bij Art Etcetera, ook bekend als International / World Art Day. Dit is een jaarlijks terugkerende evenement dat wereldwijd op 15 april plaatsvindt. Deze dag werd in 2012 opgericht door de International Association of Art (IAA) als een manier om de rol van kunst in de samenleving onder de aandacht te brengen en te promoten.

Het doel van Wereld Kunst Dag is om de aandacht te vestigen op de waarde van kunst in ons leven en om een ​​brug te slaan tussen verschillende culturen en gemeenschappen door middel van kunst. Het is een dag waarop mensen worden aangemoedigd om de schoonheid en het belang van kunst te waarderen en te vieren, en om te begrijpen hoe kunst ons leven kan verrijken.

Kom eens kijken en/of informeren naar de mogelijkheden of de verschillende kunststromingen zoals Pop Art, Street Art, Cobra gerelateerde kunst en onze Sport Art collectie. Er is veel te zien en veel te vertellen, bekijk even onze openingstijden of maak een afspraak.
Kortom bezoek onze galerie met betaalbare kunst. Met de ArtEtcetera kunstuitleen kun je ook kunst huren vanaf 15 Euro per maand.

Kijk eens naar de biografie en daaronder de kunst van onze KUNSTENAARS en kijk dan ook even bij OVERIGE KUNSTENAARS.

Zoek je een groot kunstwerk? Bekijk hieronder onze selectie GROTE KUNST.
Of zoek je een KLEIN kunstwerk? Klik dan hier op KLEINE KUNST!

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>