Over Art Etcetera

Onze diensten en mogelijkheden

Kunst bij Art Etcetera: te mooi om waar te zijn?

Kunst is een mooi middel om mensen te prikkelen, te inspireren en motiveren. Voor de zakelijke omgeving, een aangenaam werkklimaat op kantoor of een prettiger woonklimaat en leefomgeving thuis. Maar wat wilt je? Een meer eigen of geheel nieuwe uitstraling, een statement of gewoon mensen positief prikkelen met kunst?
De missie van Art Etcetera is kunst meer onder de mensen te brengen en ze deelgenoot te maken van de verandering die kunst teweeg kan brengen in onze woon- en werkomgeving. Onze kunstcollectie is zeer betaalbaar, maar informeer ook eens naar onze kunstuitleen, huur of -lease mogelijkheden. Naast kunst-advies kunt je Art Etcetera ook voor kunstbemiddeling bij aan- of verkoop of een zoekopdracht inschakelen. Kijk eens bij onze KUNSTTIPS >> , SCHILDERIJ EN GRAFIEK >> en KUNST BEGRIPPEN EN BETEKENIS >>

art-etcetera-galerie

Kunst kopen of huren?
Bij Art Etcetera kunnen kunstwerken worden aangeschaft, maar ook huren, huurkoop of leasen is mogelijk. Afhankelijk van je wensen, voorkeuren en budget kunnen wij geheel vrijblijvend een voorstel maken. Graag komen we langs voor een advies op maat.
Online kun je de kunst in onze webshop bekijken, bestellen en meteen kopen, maar een groot deel van de kunstcollectie is ook in de galerie in Bussum of op locatie in Huizen en andere locaties in het Gooi te bekijken.
Voor zakelijke toepassingen is kunst een ‘mooie’ aftrekpost. Maak meteen een afspraak en bel of mail ons.

art-etc-publicatie-kunst-galerie

Kunst in opdracht

Ook voor kunstwerken in opdracht kunt je bij Art Etcetera terecht. Denk hierbij aan een portret of een specifiek thema of onderwerp. In overleg en na een intakegesprek kunnen we binnen het budget een voorstel doen en bij goedkeuring het kunstwerk, als uniek exemplaar of in oplage, laten uitvoeren.

Kunstzinnige relatie geschenken

Kunstzinnige relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken voor relaties of personeel van de opdrachtgever. Dit kunnen unieke kunstwerken zijn of speciaal vervaardigde kunst in oplage, zoals bijvoorbeeld een lithografie, ets of zeefdruk. Dit kunnen ook sculpturen of bronzen beelden zijn.

Kunst als PRIJS

Doe het eens anders en geef een mooi kunstwerk in plaats van een (vaak niet zo mooie) grote glimmende beker. Denk bijvoorbeeld aan een golftoernooi waar men een mooi golf kunstwerk kan winnen. Maar… een tennis toernooi kan natuurlijk ook! Een unieke prijs waarvan de winnaar niet kan zeggen ‘heb ik al.’

Jubileum Kunst

Ook hiervoor geldt dat hiervoor een speciaal  en persoonlijk kunstwerk gemaakt kan worden. Maar ook een Kunst Kado Bon, verkrijgbaar in verschillende bedragen vanaf €25,-, is een mooi cadeau om de jubilaris zelf iets bij ons uit te laten zoeken. We kunnen ook actief op zoek gaan naar kunst welke voldoet aan je smaak en wensen.

Kunst Bij Uitvaart

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijk vormgegeven graf- of gedenkmonument. Dit kan ook een sculptuur of op andere wijze gevisualiseerd stukje van het gedachtengoed zijn ter blijvende herinnering aan je geliefde.

Kunsttips of Webshop?

Lees meer over onze kunsttips: is kunst als investering interessant, moet je een kunstkenner zijn, kies je voor betaalbare kunst, is dure kunst beter, kun je kunst online kopen, is een kunstbeurs duur? Of bekijk ALLE KUNST in onze webshop.

Kunst-tipsWebshop