Kunst huren, onze kunstuitleen

Kunstverhuur voor particulier en bedrijf

Kunstuitleen galerie ArtEtc in Bussum

Kunst kopen kan bij Art Etcetera in Bussum altijd, maar als je werk- of woonomgeving vraagt om wisselende kunstwerken dan is de kunstuitleen, huren of huurkoop een goede oplossing. Voor bedrijven kan kunst het verschil maken in uitstraling, presentatie en de beleving van het bedrijf of merk. Bijkomend voordeel is dat kunst inspireert, motiveert en het reduceert stress. Dit is volgens wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Kunstverhuur voor particulier en bedrijf

In onze kunstgalerie, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, kunnen we aan de hand van een intake gesprek een kunstadvies of een gevisualiseerd voorstel op maat maken. Een voorstel met kunstwerken die passen bij het karakter, de branche, de dynamiek en/of de inrichting van de beschikbare ruimten. Het voordeel van kunstverhuur is het makkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, inzichten of trends. Maar ook zorgt het wisselen van de kunstwerken voor een nieuwe / frisse uitstraling van de woon- of werkomgeving. Kortom het is door het wisselen van de kunst eenvoudig en zeer betaalbaar om je kantoor of woonkamer te ‘veranderen’ en dit er weer ‘nieuw en fris’ uit te laten zien.

Betaalbare kunst oplossing

Het kan zijn dat een kunstwerk niet direct financieel haalbaar is of dat er twijfels zijn of je het kunstwerk over een jaar nog wel mooi vindt. Dit kunnen redenen zijn om de kunst te huren of een huurkoop overeenkomst aan te gaan. Bijkomend voordeel bij huren is dat jij de eerste bent die mag beslissen over de aankoop, mocht er ook iemand anders in het kunstwerk geïnteresseerd zijn.
Als de toevoeging van kunst een voorwaarde is en je een relatief klein budget hebt, dan is huren of huurkoop de oplossing.

Kunst van bekende kunstenaars als Andy Warhol, Keith Haring, Salvador Dali, Corneille, Karel Appel of Banksy wordt door het huren een betaalbare oplossing. Misschien zoek je kunst in een stroming als Pop Art, Street Art of Cobra (gerelateerde) kunst? Maar ook Sport gerelateerde kunst of kunst met een Social Impact behoort to de mogelijkheden. Of bekijk onze selectie kleurrijke kunst of juist kunst met minimaal kleurgebruik.

voorjaar lente kunst kleurrijk art etc Bussum

Huurkoop van kunst

Je weet wat je wilt, maar de keuze is gevallen op een kostbaar kunstwerk. Juist bij de duurdere kunstwerken is een huurkoop regeling een mooie oplossing. Bij huurkoop kan worden gekozen voor verschillende termijnen van betalen. De huurprijzen beginnen al bij 13,95 per maand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 12, 24 of 36 maanden. Ook is op deze manier de duurdere kunst voor iedereen bereikbaar. Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunstadvies

De juiste kunstwerken vinden voor je woonsituatie of je bedrijf doen we middels een intake gesprek. Bij voorkeur in de ArtEtc galerie in Bussum, maar via Zoom, FaceTime of telefoon kan natuurlijk ook. Naar aanleiding van een gesprek en voorbeelden kunnen we vervolgens een voorselectie maken.

Visualiseren
Na het verkrijgen van fotomateriaal van de beschikbare ruimten en wanden, kan ArtEtc de geselecteerde kunstwerken op schaal op deze wanden visualiseren. Verschillende voorstellen worden gemaakt om het verschil te laten zien m.b.t. kleur, grootte, aantallen en aanwezigheid. Hierdoor wordt gelijk duidelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien. 

Kunststromingen en selecties

Vooraf kun je voor jezelf al eens kijken waar de voorkeur naar uitgaat en zou je een eerste ruwe selectie kunnen maken van het werk dat jou aanspreekt. Bedenk ook eens hoe regelmatig je een kunstwerk wilt omruilen en op basis van kunstuitleen, huur of huurkoop. Gewoon een onbeperkt kunst abonnement voor thuis of op het werk.

Klik maar eens op onderstaande links voor totaal verschillende selecties (welke ook bovenin het menu onder GALERIE staan): Abstract, Figuratief, Street Art, Minimal Art, Sport Art, Pop Art.
Meer info over Kunstuitleen en kunst huren is HIER te vinden<<

Uitleg over grafiek of Webshop?

Wil je meer weten of grafiek of schilderijen? Of  ALLE KUNST in onze WEBSHOP bekijken.

Grafiek & schilderijWebshop