Wij zijn open voor kunstadvies en bestellingen, bestel direct via onze webshop.

December 2021 / In onze galerie is veel te zien, maar in onze WEBSHOP zijn werkelijk al onze design en kunst artikelen 24/7 te bekijken en direct te bestellen!
Art Etcetera kan ze versturen of je kunt ze bestellen en ophalen: Click & Collect op afhaalpunt, Brinklaan 18-C in Bussum, met een laad en los parkeerplaats voor de deur! Kun je de bestelling niet in de galerie komen ophalen? Dan gaan we, in overleg, zorgen voor een passende oplossing voor de levering van het kunstwerk.
Vanzelfsprekend houden we ons aan de Coronaregels: 1,5 meter afstand en mondkapje.

Voor vragen over een specifiek kunstwerk of voor een kunstadvies of kunstvoorstel kun je natuurlijk even bellen, appen: 0610684062 of mailen:info@artetc.nl.

Bekijk onze kunst door een selectie te maken, hier een selectie van: GROTE KUNST, KLEINE KUNST, KLEURRIJKE KUNST, ABSTRACTE KUNST of FIGURATIEVE KUNST.

Bekijk ook de onderstaande Etcetera selectie van kunst en design gerelateerde artikelen. Ideaal voor leuke Kerst kado’s.
Van nagenoeg alle items hebben we slechts 1 exemplaar, dus wees op tijd met je december feestmaand aankopen.
Onze #cadeaubon #kadobon #geschenkbon #relatiegeschenk #gift-voucher; vanaf 25 Euro een kunst-kadobon is altijd een uitkomst voor iemand die alles al heeft!

 Meer NIEUWS >>