Artetc.nl in Bussum is dé bestemming voor kunst van wereldklasse. Bekijk onze uitgebreide kunst collectie, waaronder gerenommeerde namen als Warhol, Dali, Corneille, Miro, Picasso, Ai Weiwei, Damien HirstKarel Appel, maar ook street art van Banksy, Shepard Fairey (OBEY), Keith Haring, Basquiat en Herman Brood. Aangevuld met vele, misschien soms iets minder bekende kunstenaars als Armando, Tapies, Lichtenstein, Klaas Gubbels en Ben Eine,  bieden wij een unieke selectie van prachtige kunstwerken.
Onze geoptimaliseerde webshop maakt het eenvoudig om door onze collectie te navigeren en het perfecte kunstwerk te vinden dat past bij je smaak en interieur. Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze of een kunst-voorstel op maat te maken.

Bij artetc.nl geloven we in het toegankelijk maken van kunst voor iedereen, daarom hanteren we eerlijke prijzen, hebben we diverse aankoop- / huur opties en verzenden we wereldwijd. Ontdek de schoonheid van kunst van wereldklasse bij Art Etcetera in Bussum en verrijk je leven met de werken van deze getalenteerde en/of beroemde kunstenaars.

Scroll eens eens door de biografie met daaronder de kunst van onze KUNSTENAARS en kijk ook eens bij OVERIGE KUNSTENAARS.

Een groot kunstwerk? Bekijk hieronder onze selectie GROTE KUNST.
Of juist een KLEINER kunstwerk? Klik dan hier op KLEINE KUNST!

 

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>