December is Sinterklaas en Kerstfeest en de maand van familie, huiselijke sfeer, gezelligheid en cadeaus. En wat is er nu beter dan het geven en ontvangen van kunst? Deze decembermaand, wil Art Etcetera kunst in het middelpunt van de aandacht plaatsen en de magie van creativiteit omarmen. Kunst kan op onnavolgbare wijze ontroeren, verhalen vertellen en onze zintuigen prikkelen. Het is een uniek kado dat een blijvende indruk achterlaat.

Bij Art Etcetera kun je moderne kunst kopen in vele vormen: schilderijen, zeefdrukken, litho’s, sculpturen, design objecten  en nog veel meer. Er is in de galerij voor ieder wat wils, of je nu houdt van moderne kunst, pop art, street art, kleurrijke kunst of liever wat minder kleur? Een abstract of figuratief kunstwerk of sportieve kunst? Een kunstwerk kan een persoonlijke band weerspiegelen, een herinnering vastleggen, of gewoon een prachtige esthetische toevoeging zijn aan een ruimte.

Voor de, Sinterklaas- en kerst cadeau, maand december nodigen we je uit om kunst te ontdekken, te omarmen en te delen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een geliefde of gewoon je eigen huis wilt verfraaien. Kunst is het juiste kado voor een betoverende en betekenisvolle decembermaand. Dus, kijk in onze webshop en bestel, of kom langs in onze galerie om een onvergetelijk kunstzinnig kunst kado te kopen!

Bijna duizend kunstwerken zijn te vinden in onze webstore, maar een aantal kleine cadeau’s vind je exclusief in onze galerie aan de Brinklaan 18C in Bussum (check meteen onze openingstijden).

Scroll eens door onze KLEINE KUNST selectie voor andere mooie, unieke en betaalbare kunst. Geen idee wat te kopen? Kom langs of bestel meteen online onze  KunstKado bon (zie ook hieronder), van 25, 50, 75 tot 100 Euro.

Bekijk hieronder de selectie van design & kunst.

Meer NIEUWS >>