Fris, nieuw en kleurrijk dat is onze voorjaars kunst. In onze galerie bieden we een prachtige selectie van moderne kunstwerken aan! Het voorjaar is het juiste moment om je huis of kantoor een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Onze moderne kunst is hierbij de perfecte aanvulling. We hebben hier een ruime keuze van dynamische KLEURRIJKE of juist subtiele rustige / MONOCHROME kunstwerken. Van schilderijen tot lithografie, ets of zeefdruk kunst, van grote tot kleine kunst.
Kijk eens in de Art Etcetera webshop voor alle kunst. Maak een specifieke selectie van ABSTRACTE, FIGURATIEVE KUNST of een kunststroming als: CoBrA (gerelateerd), POP-ART of STREET-ART. Voor de kunstliefhebber, die ook gek op sport is, hebben we de SPORT-ART kunstcollectie. Ook is er onze ETCETERA selectie voor kunst en design gerelateerde artikelen en aanbiedingen!
Zoek eens bij onze bekende KUNSTENAARS met een beknopte biografie en hieronder meteen de kunstwerken welke Art Etcetera van deze kunstenaar in stock heeft. Maar scroll ook eens door de kunstwerken van kunstenaars waarvan we (nog) geen biografie hebben, dit vind je onder OVERIGE KUNSTENAARS.

Dus als je op zoek bent naar moderne kunst die jouw ruimte tot leven brengt, ben je bij Art Etcetera aan het juiste adres! Kom langs en ontdek ons aanbod van unieke en eigentijdse kunstwerken. We kijken er naar uit om je te helpen het perfecte kunstwerk te vinden.
Bezoek de galerie op woensdag, donderdag,vrijdag of zaterdag op Brinklaan 18-c in Bussum of maak meteen een AFSPRAAK.

Bekijk hieronder onze Voorjaars Kunst SELECTIE van kleurrijke kunstwerken

 

MEER NIEUWS >>