Januari 2022 / De Art Etcetera webshop is 24/7 ‘open’ voor Click and Collect.
Direct online shoppen en kunst bestellen. In de galerie in Bussum zijn we regelmatig aanwezig voor het afhalen van bestellingen en voor kunstadvies. Maar de via de webshop bestelde kunstwerken kunnen ook worden bezorgd of wereldwijd verzonden.

Voor kunstadvies of een kunstvoorstel is het beter meteen even een afspraak te maken. Vooralsnog zijn we (ivm de Corona maatregelen) op afspraak open, voor kunstadvies of voor het ophalen van online of telefonisch bestelde kunst.

Heb je een vraag over een specifiek kunstwerk of kunstenaar of een specifieke kunstwand of ruimte in je huis of op je werk waar je kunst wilt ophangen? Wij hebben diverse oplossingen voor koop of huur van een kunstwerk: bel 0610684062 of mail info@artetc.nl

We hebben inmiddels weer nieuwe kunst binnen van onder andere: Warhol, Heyboer, Chillida,  Jan-Frederick Frey, Banksy, Ben Allen, Damien Hirst, Herman Brood, James Rizzi, Joan Miró, Keith haring, Kev Munday, Paul Wunderlich, Picasso, Robert Indiana, Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Salvador DalíShepard Fairey-OBEY, Tapies en nog een uitgebreide collectie van Overige Kunstenaars.

Bekijk hieronder onze KLEURRIJKE KUNST selectie.

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>