ArtEtc. een prachtige kunstgalerie op Brinklaan 18c in Bussum van kunstliefhebber Pim Bras biedt betaalbare kunst van bekende internationale kunstenaars, iets wat uniek is in het Gooi! De passie in de galerie straalt er van af. De galerie biedt onder andere Cobra gerelateerde kunst, evenals een uitgebreide collectie Pop Art en Street Art. Werken van kunstenaars zoals Karel Appel, Banksy, Andy Warhol, Herman Brood, Picasso, Joan Miró, Shepard Fairey (OBEY) en Anton Heyboer zijn er te vinden in overvloed.

Bekijk hier de POP ART selectie
Bekijk hier de STREET ART selectie
Bekijk hier de CoBrA GERELATEERDE KUNST selectie

Van passie naar beroep
Pim Bras, de eigenaar van Art Etc, heeft vele jaren zelf kunst gemaakt en heeft van zijn passie kunst verzamelen zijn beroep gemaakt. Hij opende in 2018 zijn galerie aan de Brinklaan. De keuze voor Bussum was vanzelfsprekend, gezien zijn band met de plaats waar hij geboren en opgegroeid is en de aantrekkelijke locatie van de galerie.
Pim benadrukt dat goede kunst niet altijd duur hoeft te zijn. Met de grote collectie, variërend van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s en meer, is er genoeg keuze bij Art Etc.
Art Etc biedt daarnaast de mogelijkheid tot huur of huurkoop van kunstwerken. De galerie heeft zich niet alleen lokaal, maar ook internationaal gevestigd, met een zeer uitgebreide webshop en vele klanten in Nederland, maar ook wereldwijd met een hoofdbestanddeel uit heel Europa.

Bekijk hier de KLEURRIJKE KUNST selectie
Bekijk hier de MONOCHROME KUNST selectie

Meer weten?
Wil jij ook een bijzonder kunstwerk kopen of huren, of wil je wat meer weten over de prachtige kunst die ArtEtc te bieden heeft? Loop dan eens vrijblijvend naar binnen bij ArtEtc en laat je enthousiasmeren en inspireren door de passie van Pim Bras!

Bekijk hieronder de Art Etcetera KLEURRIJKE kunstcollectie

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>