De kunstgalerie is weer geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Afspreken geniet nog steeds de voorkeur, dan hebben we tijd voor alle kunstliefhebbers. Dan hebben de mogelijkheid om in alle rust te adviseren en voorstellen te maken. Maar ook om iets te vertellen over de kunstenaar, de kunststroming, de gebruikte technieken etcetera. Het is het mooiste is om de kunstwerken in ’t echt te kunnen zien in onze galerie en natuurlijk is het fijn dat dit nu weer mogelijk is.

Alle kunstliefhebbers kunnen 24/7 in onze webshop alle kunst worden bekijken en bestellen. Ook is de website en e-store een goede plaats om een voorselectie te maken. Dan kan vervolgens na afspraak, zodat wij kunnen zorgen dat alle kunstwerken in de galerie opgezocht en aanwezig zijn, de kunst in het echt worden bekeken.
Heb je een foto van de omgeving of wand waar de kunst moet komen? Dan kunnen wij met beeldbewerking hierin geselecteerde kunst plaatsen, zodat je een goed idee hebt van het eindresultaat en makkelijk tot een keuze komt. Dit kunnen we ook doen met voorstellen voor het inlijsten van de kunst.

Maak met deze tekstlinks een selectie op formaat: KLEINE KUNST of op GROTE KUNST.
Of bekijk een selectie van kunststromingen als: STREET-ARTPOP-ARTCOBRA GERELATEERDE KUNST of SPORT-ART.
Zoek direct op KUNSTENAAR en kijk dan ook even bij OVERIGE KUNSTENAARS.

Kleur? Bekijk hieronder onze selectie KLEURRIJKE KUNST.

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>