Maart 2021 – We kunnen elkaar weer in de winkel zien voor een mooi schilderij, een zeefdruk, litho of ets. De galerie is weer open op afspraak! Gelukkig weten onze klanten, uit binnen- en buitenland, ons ook in deze tijden nog te vinden. Ze bestellen rechtstreeks in onze webshop of maken meteen een afspraak om een kunstwerk te bekijken of uit te zoeken of willen een specifiek kunst-advies. Maar we worden weer echt blij als we zien hoe blij de klant in onze kunstwinkel wordt!

We kunnen in de galerie, n.a.v een intakegesprek, een kunst-selectie maken uit de honderden kunstwerken, maar je kunt thuis ook al even onze collectie doornemen en  eigen selectie maken uit bijvoorbeeld: GROTE KUNST, KLEINE KUNST, KLEURRIJKE KUNST, ABSTRACTE KUNST of FIGURATIEVE KUNST.

Uiteraard zijn onze afspraken geheel volgens de Covid-19, Corona regels, met 1,5 meter afstand en met mondkapje en max. 2 personen per bezoek in onze galerie op Brinklaan 18c in Bussum.

Zoek je een specifiek kunstwerk of wil je advies en voorstel om een kunstwerk te kopen of te huren? Maak dan meteen een shopafspraak en bel ons op en bel 0610684062 of mail info@artetc.nl

Meer NIEUWS >>