December 2017 – Het is natuurlijk leuk om een ‘uniek’ en speciaal cadeau te kopen. Voor jezelf of voor iemand die, bij wijze van spreken, ‘alles al heeft’ is een kunstkado een uitkomst! Bij Art Etcetera hebben we zeer betaalbare en kant- en klaar ingelijste kunstwerken met maten oplopend van 15×20 cm, 30×30 cm, 30x40cm, 40x50cm etc. Kortom maten die makkelijk ergens neer te zetten of op te hangen zijn. Uiteraard is er ook groter werk (tot ruim 2 meter) te koop en te huur. Maar juist de kleine kunstwerkjes zijn betaalbaar en beginnen bij enkele tientjes voor een uniek ingelijst kunstwerkje. Van popart tot streetart

Denk ook eens aan relatiegeschenken, eindejaars geschenken, jubileum geschenken voor personeel of relaties. Een uniek kunstwerk of grafiek, dit is kunst in een gelimiteerde oplage. Er zijn ook mogelijkheden om kunst in opdracht te vervaardigen.

Art Etcetera gaat naar de Brinklaan in Bussum
LET OP, vanaf januari 2018 is Art Etcetera te vinden in Bussum. Helaas moeten we afscheid nemen van het mooie Muiderberg en hebben we op Brinklaan 18c in Bussum een mooie locatie gevonden om onze kunst ‘en meer’ mooi te kunnen presenteren.

Klein werk is er van Herman Brood, Corneille, James Rizzi, Keith Haring, Andy Warhol, Anton Heyboer, Peter Klashorst, Joan Miró, Erik Jones, Tara McPherson, Hayden Kays, Heath Kane, René Boin, Antoni Tapies, Anton Rooskens, Francisco Reina, Nono Reinhold, Dirk Huizer, Bart Drost, Pim Bras, Miguel Berrocal e.a. Bekijk hier onze ‘kleine kunst’ collectie.

MEER NIEUWS >>