Mei 2017 – Van 23 mei t/ 24 september 2017 toont Singer Museum in Laren een particuliere kunstcollectie onder de naam ‘Cuban Art Now.’ Het grootse deel van de collectie bestaat uit Cubaanse kunst welke is gemaakt sinds het eind van de jaren negentig. Voor het eerst wordt deze collectie samen tentoongesteld, het is het grootste overzicht van hedendaagse Cubaanse kunst ooit.
De verzameling bevat werken van internationaal gevestigde kunstenaars als Raúl Cordero, Alejandro Campins, Michel Pérez (Pollo), Flavio Garcandio, José Emilio Fuentes Fonseca (JEFF), José Eduardo Yaque en Kcho. Ook de beroemde fotografen Alberto Korda en José Alberto Figueroa zijn in de collectie opgenomen.
Cuban Art Now biedt een verrassende kijk op de bruisende Cubaanse kunstwereld en een weergave van de recente Cubaanse kunstgeschiedenis.

Tegelijkertijd is tot 25 juni recent werk te bekijken van de Kunstenaarsvereniging Laren-Blaricum. Dit betreft een tweejaarlijkse expositie en alle werken in deze tentoonstelling zijn te koop.

Bekijk HIER eens welke kunstenaars bij ArtEtc te vinden zijn!

MEER NIEUWS >>