Een Frisse Start met Moderne Kunst voor Jouw Woonruimte
Ben je toe aan een opfrisbeurt voor je interieur? Of wil je jouw leefomgeving verrijken met een uniek en persoonlijk accent? Een van de eenvoudigste manieren om dit te doen, is door een fraai kunstwerk aan je ruimte toe te voegen. Of het nu gaat om je woonkamer, gang, werkkamer of open keuken, moderne kunst kan elke ruimte transformeren en een geheel nieuwe sfeer creëren. Bij ArtEtc.nl begrijpen we dat kunst niet alleen een toevoeging is aan je interieur, maar ook een reflectie van jouw persoonlijkheid en stijl.

De Juiste Kunst Kiezen: Advies op Maat
Kunst kopen is een belangrijke beslissing, en het is niet iets wat je zomaar snel doet. Het vinden van het perfecte kunstwerk dat past bij jouw smaak en interieur kan soms overweldigend zijn. Daarom biedt ArtEtc.nl persoonlijke begeleiding en deskundig advies. Ons team van ervaren kunstadviseurs staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een unieke service die wij aanbieden, is het visualiseren van kunst in jouw eigen woning. We kunnen, door middel van Photoshop, de kunstwerken van jouw keuze op je muren visualiseren, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe het in je ruimte zal staan. Deze service maakt het aanzienlijk eenvoudiger om een weloverwogen beslissing te nemen en zeker te weten dat het kunstwerk perfect aansluit bij jouw interieur.

wereldklasse kunst bij ArtEtcetera

Meer Kleur of Een Rustig Palet?
Voordat je een kunstwerk kiest, is het goed om na te denken over het effect dat je wilt bereiken in je interieur. Zoek je meer kleur en levendigheid? Of ga je voor een rustiger, afgestemd kleurpalet dat harmonie creëert in je woon- of werkomgeving? Bij ArtEtc.nl hebben we een breed scala aan kunstwerken die passen bij elke stijl en voorkeur.

Misschien wil je een groot, opvallend kunstwerk dat als statement piece fungeert, of misschien ben je op zoek naar meerdere kleinere kunstwerken om een collage te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze collectie bevat kunstwerken in verschillende stijlen, van abstract tot figuratief, en van klassiek tot modern. Welke sfeer je ook wilt creëren, wij hebben de kunst die jouw ruimte tot leven brengt.

Kunststromingen: Van Pop Art tot CoBrA
Kunst is niet alleen een visuele toevoeging aan je interieur, het is ook een manier om je persoonlijke smaak en voorkeuren tot uiting te brengen. Bij ArtEtc.nl bieden we kunstwerken uit verschillende kunststromingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Misschien ben je een liefhebber van Pop Art, met zijn levendige kleuren en iconische beelden van artiesten als Andy Warhol en Keith Haring. Of misschien ben je gefascineerd door de expressieve stijl van CoBrA-kunstenaars zoals Karel Appel en Corneille.

Ook bieden wij een brede selectie van Street Art, een kunststroming die zich vaak op de grens tussen rebellie en moderne kunst bevindt, met werken van kunstenaars als Banksy, Shepard Fairey (OBEY GIANT) en vele anderen. Deze kunstvorm brengt een rauwe, stedelijke energie in je interieur en kan een krachtig statement maken.

Verken Onze Kunstenaars en Collectie
Een van de voordelen van winkelen bij ArtEtc.nl is de diversiteit van onze collectie. Blader gerust door onze uitgebreide kunstenaarslijst om te ontdekken welke kunstwerken we van hen in onze collectie hebben. Bekende namen zoals Pablo Picasso, Salvador Dalí, Damien Hirst, Ai Weiwei en Herman Brood sieren onze muren, maar ook werken van opkomende en minder bekende kunstenaars kunnen je verrassen. Onze “Kunstenaars” sectie geeft een overzicht van de biografieën van deze grote namen, zodat je een beter inzicht krijgt in hun werk en inspiratie.

Daarnaast hebben we een speciale sectie voor overige kunstenaars, waarin kunstwerken worden getoond van artiesten waarvan we (nog) geen biografie hebben. Dit biedt een unieke kans om nieuwe en interessante kunstenaars te ontdekken die je interieur kunnen verrijken met hun frisse perspectief.

Herman Brood, Andy Warhol, Miro en andere kunst bij art etcetera

Moderne Kunst voor Jouw Ruimte
Ben je op zoek naar moderne kunst die jouw ruimte tot leven brengt? Dan ben je bij ArtEtc.nl aan het juiste adres. Onze galerie biedt een breed scala aan kunstwerken van gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars. Of je nu een liefhebber bent van de abstracte werken van Armando of Eelco Maan, de surrealistische kunst van Joan Miró, of de minimalistische kunst van Mark Rothko, wij hebben een gevarieerde selectie die aan elke smaak voldoet.

Kunst is een investering in jezelf en je omgeving. Het kan je inspireren, tot rust brengen of juist energie geven. Bij ArtEtc.nl streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht budget of ervaring. Onze collectie bevat niet alleen topstukken van beroemde kunstenaars, maar ook betaalbare kunstwerken van opkomende talenten. Hierdoor is er altijd iets te vinden dat bij jouw wensen en budget past.

Bezoek ArtEtc.nl in Bussum
Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze galerie aan de Brinklaan 18-c in Bussum. Onze deuren staan open voor kunstliefhebbers van alle niveaus. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met het opbouwen van je kunstcollectie, wij helpen je graag om het perfecte kunstwerk te vinden dat bij jouw interieur past.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om op afspraak langs te komen, zodat je in alle rust kunt rondkijken en persoonlijk advies kunt krijgen. Onze openingstijden vind je hier, waar je ook direct een afspraak kunt maken.

Bij ArtEtc.nl draait alles om het samenbrengen van moderne kunst en interieur op een manier die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Kom langs en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie van moderne en hedendaagse kunstwerken. Wij kijken ernaar uit om je te helpen het perfecte kunstwerk voor jouw ruimte te vinden!

 

Scroll eens door de selectie hieronder, met kunst die aansluit op het bovenstaande bericht

BEKIJK ALLE KUNST >>

MEER NIEUWS >>