Return Policy

Bij ArtEtcetera streven we ernaar om onze klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het artikel retourneren volgens ons retourbeleid. Hieronder vindt u de details en voorwaarden voor het retourneren van producten.

Voorwaarden voor Retourzendingen
Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel voldoen aan de volgende voorwaarden:
Originele Verpakking: Het artikel moet in de originele verpakking worden geretourneerd. Dit betekent dat alle labels, etiketten, en beschermende materialen aanwezig moeten zijn zoals bij de levering.
Onbeschadigd en Ongebruikt: Het artikel mag geen tekenen van gebruik of schade vertonen. Producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet in aanmerking voor retour.

Procedure voor Retourzendingen
Als u voldoet aan bovenstaande voorwaarden en uw artikel wilt retourneren, volg dan de volgende stappen:
Retouraanvraag Indienen: Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via email: info@artetc.nl. Vermeld hierbij uw ordernummer en de reden voor retour.
Bevestiging: Na goedkeuring van uw retouraanvraag ontvangt u een bevestigingsmail met verdere instructies en het retouradres.
Verpakking: Zorg ervoor dat het artikel goed is verpakt in de originele verpakking en dat het veilig is om te verzenden.
Verzending: Verstuur het pakket naar het opgegeven retouradres. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn voor rekening van de verzender. Wij raden aan om een verzendmethode te kiezen met een track & trace-code, zodat u de retourzending kunt volgen.

Verwerking van de Retourzending
Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we u per e-mail op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw retourzending. Als de retourzending is goedgekeurd, zullen we de terugbetaling verwerken binnen 10 werkdagen via de oorspronkelijke betaalmethode.

Let op:
Artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden worden niet geaccepteerd en worden teruggestuurd naar de afzender.
We accepteren geen retourzendingen van gepersonaliseerde producten of producten die speciaal voor u zijn besteld.
Eventuele beschadigingen tijdens het retourtransport zijn de verantwoordelijkheid van de verzender. Zorg ervoor dat het pakket goed beschermd is tijdens de verzending.
Bij Artetc waarderen we uw begrip en medewerking met betrekking tot ons retourbeleid. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, en we staan altijd klaar om u te helpen bij vragen of problemen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Contactgegevens:
ArtEtc
Brinklaan 18 C
1404 ET Bussum

Heeft u vragen over ons retourbeleid of uw retourzending? Neem gerust contact met ons op via info@artetc.nl. Ons team staat klaar om u te assisteren.

Dank u voor uw vertrouwen in Artetc.